Ga naar de inhoud van de pagina
Zorg

Betere zorgprocessen versterken de zorg

Home Markten & Expertises Zorg Implementatie, functioneel applicatiebeheer en informatiemanagement

Het implementeren van een nieuwe applicatie of het doorvoeren van verbeteringen is vaak complex en grijpt in op meerdere bedrijfsprocessen. De consultants en projectleiders van FITZ Zorg hebben kennis van verschillende systemen (EPD/ECD) en ervaring op gebied van implementeren bij verschillende zorgorganisaties.

Detachering: Versterk tijdelijk jouw team

Er kan sprake zijn van onderbezetting door ziekte, uitval of verlof. Ook in drukke perioden of specifieke projecten kan er behoefte zijn aan extra ondersteuning.

Kennis van de zorg en de dynamiek in zorgorganisaties is voor de FITZ Zorg-professional net zo belangrijk als zorgapplicaties van binnen en buiten kennen. We spreken de taal van de zorg. Onze professionals zijn de verbindende schakel tussen de organisatie en de applicatie en zijn inzetbaar op verschillende functies en rollen, zoals:

  • Floor support

  • Helpdeskmedewerker

  • Functioneel applicatiebeheerder

  • BI specialist

  • Informatiemanager

Implementeren van een nieuw EPD/ECD of de overgang naar een nieuwe versie of release? Onze consultants delen hun expertise met het team en ondersteunen binnen ziekenhuizen, GGZ, VVT, Gehandicaptenzorg en Jeugdzorg door het hele land om jou te helpen in je bedrijfsvoering, nu en in de toekomst.

Consultancy: Expertise die je verder helpt

Het implementeren van EPD/ECD is meer dan alleen een technologische upgrade; het raakt vele aspecten. Onze consultants begrijpen dat. Ze kennen de complexe bedrijfsprocessen die door zo'n implementatie worden beïnvloed en ze zijn erop voorbereid om de benodigde veranderingen te implementeren en te begeleiden.

Grip op jouw informatiestromen

Het gaat niet alleen om de implementatie van nieuwe systemen; het gaat ook om grip krijgen op informatiestromen in een steeds digitalere wereld. Met de strategie als uitgangspunt, vertalen onze consultants de informatiebehoefte naar de gewenste informatievoorziening en beleid.

Het applicatielandschap in beeld brengen, stuurinformatie optimaliseren en volgen en verwerken van relevante wet- en regelgeving is onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van onze professionals.  

We kunnen de hele implementatie verzorgen of de verantwoordelijkheid van een deelgebied op ons nemen. We zetten graag onze best practices in voor conversie, testen en opleidingen.

Roel Hulzink, Accountmanager FITZ Zorg

Opleiden: Van basis tot verdieping

Een nieuw of vernieuwd ECD met bijbehorende werkprocessen vraagt om grondige instructie en training. Onze partner Quattri begrijpt dit als geen ander. Ze bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden aan, variërend van basistrainingen om medewerkers vertrouwd te maken met het (nieuwe) ECD tot verdiepende sessies.

Benieuwd naar het aanbod van de Quattri Academy?

Lees meer
70 collega's hebben samen meer dan 1000 jaar ECD-ervaring en hielpen al ruim 130.000 zorginhoudelijke professionals bij hun ECD.

Bezoek de website van Quattri voor meer informatie.

Netwerk en kennisdeling: Samen weet je meer

Onze collega's kiezen bewust voor de zorg, omdat zij een bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Dat zie je niet alleen in terug onze bedrijfsvoering, we delen ook graag onze kennis met jouw organisatie. Dit doen we bijvoorbeeld door het organiseren van webinars, schrijven van blogs en ronde tafelsessies waarin we zoveel mogelijk mensen meenemen op het gebied van implementatie (EPD/ECD), functioneel applicatiebeheer en informatiemanagement.

Lees meer

Behoefte aan tijdelijke inzet of even sparren?

Stephan Pijper

Accountmanager - FITZ Zorg