Ga naar de inhoud van de pagina
Zorg

Alles onder controle, zorgen we voor

Home Markten & Expertises Zorg Zorgcontrol, zorgadministratie en facturatie

De zorg draait om mensen, maar goedlopende processen houden de zorg draaiende. Juiste, tijdige en volledige zorgregistratie is noodzakelijk voor het op tijd kunnen factureren en declareren van alle verleende zorg. Onze consultants zetten die extra stap om processen en systemen te optimaliseren. Samen zorgen we voor een toekomstbestendige afdeling zorgcontrol.

Detachering: Tijdelijke inzet, blijvende impact

Soms is een afdeling tijdelijk onderbezet door ziekte, uitval of verlof. Ook in drukke perioden of bij specifieke projecten kan je behoefte hebben aan extra ondersteuning of specifieke expertise. 

Onze collega's staan klaar om de organisatie (tijdelijk) te ondersteunen en bij te dragen aan structurele verbeteringen in de zorgregistratie. Of het nu gaat om zorgadministratie, zorgcontroller, DBC-adviseur of projectmanager, wij hebben altijd een professional die bij jouw organisatie past.

Onze professionals zijn actief in ziekenhuizen, VVT, GGZ, Jeugdzorg en gehandicaptenzorg door het hele land.

Consultancy: Expertise die je verder helpt

In een continu veranderend zorglandschap kan je als zorgorganisatie niet achterblijven. Maar het is wel prettig als iemand je de weg wijst. Onze consultants kunnen als projectleider of als projectmedewerker hun bijdrage leveren aan het zorgprestatiemodel, Horizontaal Toezicht en de veranderingen in de wijkverpleging.  

Van zorgadministratie naar zorgcontrol

Om ook in de toekomst de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden, is het noodzakelijk om de afdeling zorgadministratie verder te optimaliseren en te ontwikkelen. Onze consultants hebben de juiste ervaring en expertise en werken samen met de afdeling aan een optimale samenwerking tussen mensen, processen en systemen. Daarnaast zijn projecten rondom onderregistratie en de steeds groter wordende samenwerking in de zorgketen belangrijke onderwerpen in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties.

Onze consultants hebben de juiste ervaring en expertise en werken samen met de afdeling aan een optimale samenwerking tussen mensen, processen en systemen. 

We implementeren en optimaliseren processen die van belang zijn om bedrijfsvoering gezond te maken en te houden.

Joep Gerritsen, Business unit manager

Opleiden: Ontdek de kracht van samenwerking

DISC- & Drijfverenanalyse: Samen werk je beter

Mensenkennis is misschien wel onze belangrijkste kennis. Want om goed samen te werken,  moet je wel eerst de ander begrijpen. De tool Disc & Drijfveren geeft meer inzicht in het gedrag en de interacties tussen teamleden en de dieperliggende motivaties voor hun gedrag. Door deze tool op individueel en/of teamniveau in te zetten, ontdek je je eigen en elkaars kwaliteiten en verbeter je team prestaties.

Lees meer over onze opleidingen
Door inzichten en acties die medewerkers uit onze interventies halen, komen zij zelf met oplossingen en actieve veranderingen

Barbara Visser, Senior Consultant FITZ Zorg

Netwerk en kennisdelen: Samen weet je meer

Onze collega's kiezen bewust voor de zorg, omdat zij een bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Dat zie je niet alleen in terug onze bedrijfsvoering, we delen ook graag onze kennis en expertise. Dit doen we door middel van blogs, ronde tafelgesprekken en e-learnings waarin we de hele sector meenemen. Ontmoetingen die ons vormen en verder brengen.

Lees meer

Behoefte aan tijdelijke inzet of even sparren?

Lars Blaauwbroek

Accountmanager - FITZ Zorg