Ga naar de inhoud van de pagina

Professioneel ontwikkelen bij FITZ Finance & Control

Home Blog Professioneel ontwikkelen bij FITZ Finance & Control

De functie accountmanager binnendienst opzetten binnen FITZ Finance & Control; die uitdaging kon Claudia niet laten liggen. Precies één jaar later is ze niet meer weg te denken uit het team. Bovendien is ze tegenwoordig ook in de buitendienst te vinden!

Claudia studeert sinds 2018 commerciële economie in deeltijd. Ze heeft altijd naast de studie gewerkt, maar vorig jaar sloeg de twijfel toe: wat voor functie past nu echt bij haar? Beroepentesten wezen vooral op functies met veel mens-contact, maar er was geen specifieke positie die met kop en schouders boven de rest uitkwam. 

Tot Claudia vorig jaar zomer een berichtje ontving van Monique, één van de recruiters bij FITZ Finance & Control. Of ze interesse had in een functie accountmanager binnendienst. Meer was niet nodig om haar nieuwsgierigheid te wekken. Na wat online speurwerk naar de organisatie ging Claudia op gesprek. Wel met de vraag “is dit echt iets voor mij?” in haar achterhoofd. Immers moest er een compleet nieuwe functie worden ingekleurd. Claudia beschikte wel over een flinke dosis ervaring in de binnendienst, maar werken met mensen in plaats van producten is toch een andere tak van sport.

Werken bij een detacheerder sprak haar wel aan, met name door het menselijke aspect en de focus op de ontwikkeling van consultants. En één gesprek kan geen kwaad, toch?

Tijdens de gesprekken voelde Claudia direct de klik, maar ook de ruimte om de functie naar eigen inzichten vorm te geven en uit te breiden. Daarnaast was er veel aandacht voor haar eigen groei en ontwikkeling. Met als gevolg dat ze in In september 2021 ging ze aan de slag als accountmanager binnendienst bij FITZ Finance & Control voor 28 uur per week.

In een jaar tijd heeft ze het hele ZZP netwerk in kaart gebracht, vastgelegd en uitgebreid. Ze ondersteund de accountmanagers bij o.a. het uitwerken van voorstellen, het delen van broker vacatures en de inzet van ZZP-ers.

Haar wens om uiteindelijk de stap naar de buitendienst te maken heeft Claudia nooit onder stoelen of banken gestoken. Ze pakt werkzaamheden snel op en ontwikkelt zich in razend tempo. Toen ze een paar maanden geleden het aanbod kreeg om wat werkzaamheden gerelateerd aan de buitendienst op te pakken, is ze daar direct voor gegaan!

“Ik werd vanaf dag 1 serieus genomen, we luisteren naar elkaar en spreken waardering uit', aldus Claudia. 'Er wordt echt gekeken naar de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. In overleg kan alles! Misschien niet direct maar samen gaan we ermee aan de slag, een mooi doel om naar toe te werken. Ontwikkeling en groei worden je echt gegund!”

Inmiddels heeft Claudia een contract voor onbepaalde tijd aan de haak geslagen, zijn haar uren uitgebreid naar 32 per week en is haar agenda alleen maar voller geworden. Zo is ze onder andere druk bezig met acquisitie, afspraken bij opdrachtgevers en de begeleiding van een aantal projecten van onze consultants.

Binnenkort start ze binnen FITZ Finance & Control met afstuderen en hoopt ze begin 2023 haar diploma commerciële economie in ontvangst te mogen nemen. Mogelijk volgt daarna nog een master, maar daar is ze nog niet helemaal over uit.

Wat Claudia wél weet, is dat ze voorlopig bij FITZ Finance & Control blijft en dat ze zich wil ontwikkelen tot een ervaren accountmanager met een eigen succesvolle klantenportefeuille!