Ga naar de inhoud van de pagina

Professionals in bedrijfsvoering

Home Over ons

Sinds 2000 is FITZ leverancier van detachering- en consultancydiensten binnen het administratieve domein. In de afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. Met inmiddels meer dan 800 professionals en 200 ZZP-ers door het hele land onderscheiden we ons door zelf trainees op te leiden tot professionals en in te zetten bij de juiste opdrachtgever. Door onze professionals, producten en diensten op de juiste manier aan elkaar te verbinden zijn we in staat om onze klanten op alle aspecten van bedrijfsvoering te ondersteunen.

Waar wij voor staan

FITZ staat voor professionals die zich inzetten voor vooruitgang, zowel voor henzelf als voor onze klanten.

Of het nu gaat om finance, IT, administratie, de zorg, of welke branche dan ook, bij FITZ geloven we dat het leveren van echte resultaten cruciaal is. We vermijden lege beloftes en oppervlakkige presentaties. In plaats daarvan wordt het èchte werk verricht door mensen met toewijding voor hun vak en een voortdurende drang naar verbetering.

Bij FITZ zijn we echte professionals in bedrijfsvoering. We hebben oog voor zowel de kleinste details als het grotere geheel. Onze inzet is gericht op perfectie in ons vakgebied en het nastreven van voortdurende verbetering, zowel voor onszelf als voor onze klanten.

Onze geschiedenis

Onze waarden

 • 01

  Betrokken

  FITZ denkt, leeft en werkt graag mee met haar klanten en medewerkers vanuit een persoonlijke verantwoordelijkheid voor een beter functionerende organisatie en samenleving.
 • 02

  Deskundig

  FITZ is de expert in elk van haar vakgebieden waarin ze actief is. Wij opereren in meer dan acht markten en bieden een breed scala aan expertises en diensten. We leveren altijd maatwerk dat is toegespitst op onze klanten.
 • 03

  Nieuwsgierig

  FITZ heeft altijd het verlangen meer te weten en iets nieuws te ontdekken. Door te blijven leren, kunnen we onszelf en onze klanten continu verbeteren.
Door voortdurend onze expertises, producten en diensten te verrijken zijn we in staat om onze klanten op alle aspecten van bedrijfsvoering te ondersteunen.

Jochem Kentgens, CEO FITZ

Onze passie

Daar waar mensen, processen en systemen samenkomen, zijn wij op ons best. Zet onze professionals neer op een afdeling en we zien het. We zien waar er iets te verbeteren valt. Waar processen optimaler kunnen en systemen slimmer. Waar verandering spaak loopt. Waar repeterend werk de innovatie tegenhoudt. Onze professionals maken het verschil.

Mensen en bedrijven laten zien waar de verandering mogelijk is en dan ook direct met die verandering aan de slag gaan, dat is onze passie. Dat doen we voor onze opdrachtgevers, maar ook om er zelf en als groep collega’s van te leren. Samen duurzaam groeien noemen we dat.

Onze kunde

Onze professionals hebben verstand van processen, systemen, data en mensen. Van hoe die zich tot elkaar verhouden en wat het betekent als ze veranderen. Dat inzicht begint met onze administratieve vakkennis. Zo zorgen we ervoor dat we bedrijven echt verder helpen met het constant verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Die kennis ligt binnen de expertises Business Services, Pensioen & Leven, HR & Payroll, Zorg, IT & Cloud, Data & AI, Finance & Control, Compliance en het Sociaal Domein, is up-to-date, en - nog belangrijker - toepasbaar in de dagelijkse praktijk van onze opdrachtgevers. Daar zijn onze opleidingsprogramma’s op ingericht. ‘Hybride leren’ noemen we het – omdat kunde zoveel meer is dan kennis uit boeken alleen. Om de continue stroom aan veranderingen bij te benen vinden we persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als inhoudelijke ontwikkeling.

Meer over ons weten?

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Lambert Burema

Commercieel Directeur