Ga naar de inhoud van de pagina

Nieuws van FITZ

Home Nieuws

Anneke de Jong start als Chief People Officer (CHRO) binnen het FITZ-directieteam

Met plezier kondigen wij aan dat Anneke de Jong per 1 juni toetreedt tot het FITZ-directieteam als Chief People Officer (CHRO).

FITZ breidt AFAS-dienstverlening fors uit met overname AIMS Improve

FITZ, voorheen de Quoratio Groep, heeft AFAS-partner AIMS Improve uit Haarlem overgenomen. Hiermee breidt FITZ de bestaande AFAS-expertise en capaciteit fors uit. Er gaan nu 60 professionals samenwerken onder het nieuwe label FITZ Business Services.
FITZ verhuist naar nieuwe hoofdkantoor in Utrecht

Quoratio Groep lanceert nieuwe naam FITZ

Een bijzondere dag voor de Quoratio Groep, sinds 2000 leverancier van detachering- en consultancydiensten binnen het totale administratieve domein. Vandaag lanceert het bedrijf officieel haar nieuwe naam: FITZ. Door de sterke groei van het multi-label bedrijf in de afgelopen jaren was het tijd om de krachten te bundelen en samen één sterk merk te vormen.

FITZ-collega's lopen halve marathon en halen €100.000 op voor het Prinses Máxima Centrum

Op 7 april liepen 80 FITZ-collega's de halve marathon in Berlijn en we hebben maar liefst €100.000 opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum. Door de hoge temperatuur in Berlijn was het voor velen een zware tocht, ondanks de goede voorbereidingen. Na veel drinken, bananen en gelletjes hebben de FITZ-collega's het allemaal gehaald en goed gevierd bij de afterparty. Wij willen alle FITZ sponsoren bedanken waaronder Breaking Habits, ilionx, Markus Verbeek Praehep, Parcom, Fam. Groen, persoonlijke donateurs. Ook dank aan de organisatie, alle aanwezige collega’s en natuurlijk het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Hoe onze collega's de halve marathon in Berlijn hebben ervaren zie je in de aftermovie.