Ga naar de inhoud van de pagina
Compliance

Compliant tot de laatste regel met oog voor mensen

Home Markten & Expertises Compliance

Het vertrouwen, de integriteit en veiligheid waarborgen van een organisatie vraagt om een bepaald type mens. Het zijn vaak de detaillisten, die zich vastbijten in beleid, processen en risico- en klantprofielen. Maar daarachter zijn het ook gewoon mensen. Mensen die begrijpen dat een klein regeltje impact kan hebben op de hele organisatie óf op een collega. Daarom waarderen onze klanten ook de menselijke kant van onze aanpak.

Versterking nodig?

In een wereld waar wet- en regelgeving, beleid en risicoprofielen steeds belangrijker worden, maken échte professionals het verschil. Dit zijn de professionals met werkbare oplossingen, de juiste antwoorden en de moed om ook de menselijke kant van een wet te zien.

Juist aan dat soort mensen is een tekort. Wij bieden de oplossing. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning bij de werklast, het vinden van structurele invulling, of een advies over de toekomst van jouw bedrijf en Compliance.

Onze professionals staan voor je klaar

 • 01

  Oplossingen op maat

  Wij leren onze professionals verder te kijken dan een regel of een bepaling. Zij zien wat jouw organisatie écht nodig heeft op de verschillende Compliance onderdelen.
 • 02

  Direct en breed inzetbaar

  Ons netwerk is groot, goed opgeleid en breed inzetbaar: van KYC-specialisten tot Compliance Officers, van Data Privacy Officers tot Risk Managers.  Binnen de financiële sector en daarbuiten.
 • 03

  De kracht van samen

  Binnen FITZ maakt de kracht van een groter geheel onze expertise compleet. We beschikken over uitgebreide kennis van wet- en regelgeving, en een breed scala aan expertises, waaronder data-analyse, Finance & Control, salarisadministratie en AFAS.

Wat wij doen

Wij bieden ondersteuning met de juiste vakkennis en een frisse blik. Of het nu gaat om eenmalige ondersteuning bij de implementatie van een pakket van eisen, of een blijvend advies voor de toekomst. We hebben ambitieuze trainees en ervaren consultants klaar staan.

Sommige cryptocurrency enthousiastelingen staan kritisch tegenover KYC.

Glynis Haaken, Business Director FITZ Compliance

Werken bij FITZ Compliance

Bij FITZ streven we naar perfectie tot in het kleinste detail. Het up to date houden van kennis, trends en innovatie hoort bij ons vak. Maar we begrijpen ook dat groei uit mensen zelf komt. Daarom is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Bel me voor alle vragen die je hebt.

Glynis Haaken

Business Unit Director - FITZ Compliance