Ga naar de inhoud van de pagina
HR & Payroll

Jouw salarisadministratie in goede handen

Home Markten & Expertises HR & Payroll

HR en Payroll professionals bijten zich vast in Excel-sheets, queries en gegevens, want zij willen orde scheppen in salarisadministratie. Dat is wat hen drijft. Daarnaast hebben zij oog voor het proces en het team. Of het nu gaat om een tijdelijke kracht, optimaliseren van processen of de implementatie van E-HRM software, onze mensen staan voor je klaar.

Stroomlijn je salarisadministratie

Is de salarisadministratie onbeheersbaar geworden? Liggen er achterstanden of zijn processen niet slim ingericht? Dan kunnen wij samen zoeken naar de beste oplossing. Onze professionals staan voor je klaar om processen te optimaliseren en efficiëntie te creëren in je bedrijfsvoering.

Waarom je kiest voor FITZ HR & Payroll

 • 01

  Van A tot Z

  Van capaciteitsvraagstuk tot het implementeren van (e-HRM) software, we lossen het samen met je op. Onze professionals zijn breed inzetbaar binnen HR en Payroll.
 • 02

  We passen ons aan

  Elke salarisadministratie kent zijn eigen cultuur en organisatie. Omdat we meelopen in de uitvoering, advisering en begeleiding handelen we vanuit jouw perspectief.
 • 03

  De kracht van een groter geheel

  Binnen FITZ maakt de kracht van een groter geheel onze expertise compleet. We beschikken over uitgebreide kennis van wet- en regelgeving, en een breed scala aan expertise, waaronder data-analyse, compliance, salarisadministratie en AFAS.

Pak de controle terug

Werken bij FITZ HR & Payroll

Bij FITZ streven we naar perfectie tot achter de komma. Het up to date houden van kennis, trends en innovatie hoort bij ons vak. Maar we begrijpen ook dat dat groei uit mensen zelf komt. Daarom is er ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Join FITZ!

Bel me als je vragen hebt, ik help je graag.

Wietske Keverling Buisman

Business Unit Director - FITZ HR & Payroll