Ga naar de inhoud van de pagina
HR & Payroll

Geen zorgen over je salarisadministratie

Home Markten & Expertises HR & Payroll Uitbesteden salarisadministratie

Onze BPO & Service professionals zijn ervaren adviseurs en expert binnen het vakgebied HR- en salarisadministratie. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van onze klanten, maken wij gebruik van verschillende salarisapplicaties en bieden wij 3 service levels aan. Zo krijgen onze klanten een toekomstbestendige oplossing die te alle tijden meebeweegt met veranderingen binnen de organisatie. De klant staat hierin altijd centraal.

Service niveaus

Wij bieden verschillende service levels aan, van Full Service tot Self Service. Zo is er altijd een service level dat bij jouw organisatie past. Onze service levels zijn flexibel, waardoor je in overleg snel kan overstappen naar een ander service level.

Full Service

Met onze Full Service optie voor salarisadministratie nemen wij alle zorgen uit handen. Jij kunt je focussen op de groei en ontwikkeling van je bedrijf, terwijl wij zorgen voor de nauwkeurige verwerking van salarisgegevens. Ontvang onafhankelijk advies bij het kiezen van de juiste salarisapplicatie en profiteer van de mogelijkheid om altijd en overal toegang te hebben tot je salarisgegevens. Met slechts één druk op de knop kun je extra rapportages genereren en moeiteloos koppelen met andere applicaties via API. Maak het jezelf gemakkelijk en laat ons de administratieve last van je schouders nemen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Belangrijkste voordelen

 • Wij nemen de volledige administratie uit handen

 • Onafhankelijk advies bij keuze salarisapplicatie

 • Altijd en overal de beschikking over salarisgegevens

 • Met één druk op de knop extra rapportages genereren

 • Mogelijkheid tot koppeling met andere applicaties via API

Salaris Service

Met onze Salaris Service bundelen we de krachten van jouw organisatie met onze ervaren salarisprofessionals. Jij behoudt de controle door zelf verantwoordelijk te zijn voor het verwerken van mutaties, terwijl wij maandelijks zorgen voor het cruciale 4-ogen principe. Ontvang deskundig advies over het gebruik van diverse HR functionaliteiten en Self-Service workflows, waardoor je efficiënter kunt werken en meer tijd overhoudt voor strategische taken. Profiteer daarnaast van de mogelijkheid tot naadloze integraties met andere applicaties via API. Met Salaris Service ben je verzekerd van een soepele salarisadministratie, terwijl je tegelijkertijd de controle behoudt over het proces.

De belangrijkste voordelen op een rij

 • Bundeling van krachten van de eigen organisatie en onze salarisprofessionals

 • Eigen verantwoordelijkheid voor het verwerken van mutaties

 • Wij zorgen maandelijks voor het 4-ogen principe

 • Advies over het gebruik van diverse HR functionaliteiten en Self-Service workflows

 • De mogelijkheid tot API integraties met andere applicaties

Self Service

Met onze Self Service optie heb jij de touwtjes in handen. Onze salarissoftware wordt volledig naar jouw wensen ingericht en je kunt zelf HRSS, MSS en ESS accounts opzetten, inclusief rapportages en autorisaties. Profiteer van een financieel aantrekkelijk pakket dankzij ons uitgebreide netwerk van klanten. En als je toch hulp nodig hebt, staan onze professionals klaar om je te ondersteunen. Of het nu gaat om functioneel beheer, een jaarlijkse scan of training, wij bieden extra services om ervoor te zorgen dat jouw salarisadministratie soepel blijft verlopen. Met Self Service heb je alles onder controle, precies zoals jij het wilt.

De belangrijkste voordelen op een rij

 • Onze salarissoftware in jouw beheer, welke naar wens wordt ingericht

 • Zelf in te richten HRSS, MSS en ESS accounts, inclusief rapportages en autorisaties

 • Financieel aantrekkelijk pakket door vele gebruikers in ons netwerk van klanten

 • Professionele back-up voor salaris gerelateerde vragen

 • Extra service: functioneel beheer, jaarlijkse scan of training

Internationale Salarisadministratie

Met onze Internationale Salarisadministratie geniet je van diverse voordelen die het beheer van salarissen over de grens vereenvoudigen. Wij bieden ondersteuning bij complexe kwesties, zoals de 30%-regeling voor extraterritoriale kosten, zorgen voor een correcte afdracht richting De Belastingdienst via Shadow Payroll en bieden advies bij het uitvoeren van een complexe en kennisintensieve salary split met Split Payroll. Bovendien profiteer je van ons uitgebreide wereldwijde partnernetwerk, waardoor je verzekerd bent van professionele ondersteuning, waar ter wereld je ook zaken doet. Met onze diensten op het gebied van Internationale Salarisadministratie wordt het beheren van je salarissen over de grens een stuk eenvoudiger.

De belangrijkste voordelen op een rij

 • 30% REGELING - hulp bij het vergoeden van de extraterritoriale kosten

 • SHADOW PAYROLL - verzekerd van de juiste afdracht richting De Belastingdienst

 • SPLIT PAYROLL - advies bij het uitvoeren van een complexe en kennisintensieve salary split

 • Wij hebben een wereldwijd partnernetwerk

Heb je een vraag of wil je sparren? Neem contact op.

Marco van Tessel

Senior Accountmanager BPO