Ga naar de inhoud van de pagina

Anneke de Jong start als Chief People Officer (CHRO) binnen het FITZ-directieteam

Home Nieuws Anneke de Jong start als Chief People Officer (CHRO) binnen het FITZ-directieteam

Met plezier kondigen wij aan dat Anneke de Jong per 1 juni toetreedt tot het FITZ-directieteam als Chief People Officer (CHRO).

Jochem Kentgens, CEO FITZ: "Met Anneke's komst hebben we weer HR-vertegenwoordiging op directieniveau, wat cruciaal is voor onze organisatie. Cultuur, werkgeverschap en medezeggenschap zijn nu goed geborgd. Anneke heeft het afgelopen jaar bewezen de juiste persoon voor deze rol te zijn. Ze startte als manager van de recruitmentafdeling en werkte als Lead People Management binnen Verhoeve (nu FITZ Finance & Control), en maakte daarna de stap naar People & Culture. Anneke kent de business, heeft een groot intern netwerk en snapt het optimum tussen medewerkersbelang, klantbelang en FITZ-belang. Anneke, welkom in ons team en veel succes in je nieuwe rol!"

Anneke de Jong, CHRO FITZ: “Met enthousiasme kijk ik uit naar deze nieuwe functie. Ik kan niet wachten om samen met mijn team verder te bouwen aan een sterke, positieve cultuur waar de juiste mensen op de juiste plek zitten en men 'fit(z) is voor de job'. Mijn visie? Open communicatie, onderstromen bespreekbaar maken en heldere verwachtingen schetsen zodat iedereen weet waar we naartoe gaan. Dit draagt bij aan een omgeving waar vertrouwen de basis is en men zich betrokken en gewaardeerd voelt. Het is een mooie uitdaging binnen een organisatie als FITZ, waar we continu in ontwikkeling zijn. Ik ben trots op waar we nu staan en kan niet wachten om vooruitgang te blijven realiseren voor onze mensen en klanten."