Ga naar de inhoud van de pagina
FITZ verhuist naar nieuwe hoofdkantoor in Utrecht

Quoratio Groep lanceert nieuwe naam FITZ

Home Nieuws Quoratio Groep lanceert nieuwe naam FITZ

Een bijzondere dag voor de Quoratio Groep, sinds 2000 leverancier van detachering- en consultancydiensten binnen het totale administratieve domein. Vandaag lanceert het bedrijf officieel haar nieuwe naam: FITZ. Door de sterke groei van het multi-label bedrijf in de afgelopen jaren was het tijd om de krachten te bundelen en samen één sterk merk te vormen.

Van oud naar nieuw
Jochem Kentgens, CEO FITZ: “We zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Niet alleen in aantal werknemers, door onder andere overname van bedrijven, maar ook door uitbreiding van onze expertise, producten en diensten. Hierdoor zijn we in staat om onze klanten op alle aspecten van bedrijfsvoering te ondersteunen. Bij deze groei en verandering past een nieuwe merknaam. Samen vormen we nu één sterk merk”.


Vorige week ging de nieuwe website fitz.nl live. Ook verhuist FITZ vandaag naar het nieuwe hoofdkantoor aan de Pythagoraslaan in Utrecht. Pieter Burghouts, directeur transformatie FITZ: “Een nieuwe merknaam en verhuizing zijn grote stappen voor ons bedrijf, maar het is ook belangrijk om al onze werknemers een goede plek te bieden om te werken, elkaar te ontmoeten en te inspireren.

FITZ (voorheen Quoratio Groep)

FITZ (voorheen Quoratio Groep), gevestigd in Utrecht, levert sinds 2000 detachering- en consultancydiensten binnen het totale administratieve domein. Met tegenwoordig ruim 800 medewerkers en 200 ZZP-ers onderscheidt FITZ zich door zelf trainees op te leiden en bij opdrachtgevers te plaatsen. Door mensen, processen, systemen en data op de juiste manier aan elkaar te verbinden, is het bedrijf in staat om klanten op alle facetten te helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. FITZ staat voor professionals die zich inzetten voor vooruitgang, zowel voor henzelf als voor de organisaties waar ze mee samenwerken.

Vragen? Neemt u contact op met afdeling Marketing & Communicatie, marketing@fitz.nl.