Ga naar de inhoud van de pagina
Data & AI

Van inzicht naar waarde, dat is de kern van data-gedreven werken

Home Markten & Expertises Data & AI

Werken met data betreft niet alleen het ordenen van gegevens, het betreft ook mensen, processen en techniek. Daarom besteden de professionals van FITZ Data en AI naast concrete Data-oplossingen ook aandacht aan de impact van data op de menselijke kant van de organisatie. Dat is onze kracht.

Maak van jouw data een goudmijn voor je organisatie

Onze professionals structureren en combineren data, maken het toegankelijk, zetten een datastrategie op voor waardevolle inzichten en koppelen dit aan krachtige PowerBI Dashboards. Dit doen we altijd in nauwe samenwerking met jouw team. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning, gericht advies of projectmanagement. Onze professionals staan voor je klaar.

 • Een gedreven en goed opgeleide poule van eigen professionals

 • Kwalitatief en groot netwerk van betrokken ZZP'ers

 • Stevige sparringpartners met een pragmatische en persoonlijke benadering

Wij zijn benieuwd naar jouw data-vraagstuk en hoe wij jou kunnen helpen data in te zetten om de bedrijfsvoering zichtbaar te verbeteren. Onze relatiemanagers spreken de taal van data, maar begrijpen ook een krachtige match. Daarom kijken we niet alleen naar kennis, maar ook naar profiel.

FITZ Data & AI opereert nu nog onder eigen naam: Scope Data. Wilt u meer informatie bezoek onze website.

Ga naar Scope Data
 • 01

  Persoonlijke en pragmatische aanpak

  Bij FITZ geloven we in een persoonlijke benadering. We bieden stevige en pragmatische professionals die gedreven worden door kwaliteit en werkbare oplossingen voor klanten.
 • 02

  Meetbare resultaten, betere bedrijfsvoering

  Data geeft inzicht en helpt organisaties hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Onze specialisten vertalen de waarde van data naar een betere bedrijfsvoering.
 • 03

  De kracht van een groter geheel

  Binnen FITZ maakt de kracht van een groter geheel onze expertise compleet. We beschikken over een breed scala aan expertises, waaronder IT & Cloud, Compliance, Finance & Control en Business Services.

Neem contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie

Niels Stuij

Business Unit Director - FITZ Data & AI