Ga naar de inhoud van de pagina
Finance & Control

Advies dat werkt

Onze aanpak is concreet en uitvoerbaar op het gebied van ESG (Environmental, Social & Governance), de Quickscan, AFAS Analyses en meer.

Navigeer door ESG uitdagingen

Wij leiden je organisatie door de uitdagingen die ESG met zich meebrengt. De CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) legt de lat hoog voor ESG compliance. Met onze ervaring en kennis zorgen we ervoor dat jouw ESG-doelen voor je werken.

Lees meer over ESG
De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) vraagt inzicht en verantwoording van veel middelgrote- tot grote organisaties op het gebied van Environmental, Social & Governance

Wouter Elbers, Relatiemanager ESG

Direct inzicht in je financiële processen met de Quickscan

Klaar om je financiële processen te verbeteren? Met onze Quickscan krijg je praktische adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt. Geen dikke rapporten, maar toegankelijke tips die direct toepasbaar zijn.

De Quickscan is een startpunt voor optimalisatie en professionalisering. Geïnteresseerd in een Quickscan?

Rens Rengelink, Accountmanager

Bespaar tijd met AFAS-analyses: Volledig jaarrekeningdossier in één klik!

Het opstellen van een compleet jaarrekeningdossier is een heel karwei. Het vergt uren van graven in spreadsheets, puzzelen met cijfers en het dubbelchecken van elke post. Maar het kan veel makkelijker! Met onze AFAS-analyse tool voor Profit, kun je met één druk op de knop een volledig jaarrekeningdossier genereren. Ook een hoop tijd besparen?

Met één druk op de knop een volledig jaarrekeningdossier.

Johan Schipper, Sales Lead

Onze consultants kunnen meer:

Onze consultants bieden een breed scala aan expertise en diensten om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Ontdek wat onze consultants voor jou kunnen betekenen:

  • Het inrichten van een Financial Shared Service Center

  • Het geven van DISC Training

  • Het maken van Power BI Dashboards

Wil je meer weten over hoe onze consultants jouw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Jarno Viveen

Accountmanager - FITZ Finance & Control