Ga naar de inhoud van de pagina
Finance & Control

Financials die de organisatie vooruit helpen

Home Markten & Expertises Finance & Control

Naast het invullen van tijdelijke capaciteitsvraagstukken binnen Finance en Control, hebben we ook de expertise in huis voor structurele oplossingen en advies. Zo helpen wij jouw organisatie vooruit.

Financiële versterking nodig?

Er is een tekort aan goed opgeleide financials met de juiste competenties. Bij FITZ Finance & Control draait het niet alleen om de vraag, maar ook om de perfecte match tussen jou en de juiste financial. Onze accountmanagers vertalen de vraag naar een ideale kandidaat. Dat doen ze met een persoonlijke aanpak en een focus op de lange termijn.

  • Landelijke dekking met 300 eigen professionals

  • Breed netwerk van meer dan 1000 ZZP'ers

  • Stevige sparringpartners met een pragmatische en persoonlijke benadering

Wat wij doen

Samen slimmer door kennis te delen

De financiële wereld is voortdurend in beweging. Daarom vinden we het belangrijk om als partner van onze klanten actuele onderwerpen te bespreken. Dat doen we door interessante gastsprekers uit te nodigen voor een webinar.

Bekijk de jaarkalender
Met één landelijk merk helpen wij onze klanten écht vooruit binnen Finance & Control.

Daniël de With, Directeur FITZ Finance & Control

Strategische partners Finance & Control

FITZ Finance & Control is ontstaan uit vier sterke merken. Zowel Verhoeve, Scope, Vijzelaar als FIT zijn in hun regio dé partner op het gebied van Finance & Control in detachering, consultancy en werving & selectie van hoogopgeleide Finance professionals.

Werken bij FITZ Finance & Control

Bij FITZ streven we naar perfectie tot achter de komma. Het up to date houden van kennis, trends en innovatie hoort bij ons vak. Maar we begrijpen ook dat dat groei uit mensen zelf komt. Daarom is er ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Stel een vraag of neem contact op

Jarno Viveen

Accountmanager - FITZ Finance & Control