Ga naar de inhoud van de pagina
Finance & Control

Wij delen onze kennis

Home Markten & Expertises Finance & Control Kennisdeling

De financiële wereld is voortdurend in beweging. Daarom vinden we het belangrijk om als partner van onze klanten actuele onderwerpen te bespreken. Dat doen we door interessante gastsprekers uit te nodigen. Bekijk de jaarkalender.

Jaarkalender 2024

Archief

ESG Verdieping: implementatie CSRD (2023)

 • Onno Nillesen geeft een introductie in de aankomende duurzaamheidswetgeving. Daarnaast krijg je inzicht in het implementatietraject van de corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).
  Lees meer

Risk Management & Strategie (2023)

 • CFO Isabelle Damen neemt je mee in de duurzaamheidstrategie en de dynamiek van haar bedrijf. Ze gaat specifiek in op het thema Risk Management. Voor welke keuzes staat zij als CFO? Wat vraagt dit van de financiële kolom en van de individuele financial professional?
  Lees meer

De complexiteit van verandering (2023)

 • Carlo Binken (CFO van een multibrandbedrijf) vertelt over de financiële complexiteit en de verandering op de organisatie tijdens een ingrijpende transitie.
  Lees meer

Non Financial Data - ESG (2022)

 • Onno Nillesen gaat in op de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Wat vragen deze richtlijnen van grote(re) organisaties op het gebied van bijvoorbeeld milieu, maatschappelijke verantwoordelijkheid, mensenrechten, anti-corruptie en diversiteit.
  Lees meer

Data - Visualiseren & Interpreteren (2022)

 • Tom Dokter gaat in op de vraag: Wordt gevisualiseerde data nog wel juist geïnterpreteerd?
  Lees meer

Bedrijfsvoering in de zorg – Het Wiel van Waarden (2022)

 • De overheid heeft in de zorg een systeem van gereguleerde marktwerking geïntroduceerd. Heeft dit door registratiedruk(te) en verantwoordingsdrang voor onnodige overdisciplinering gezorgd? René Zimmerman gaat in op deze vraag.
  Lees meer

Besluitvorming & Leiderschap (2022)

 • Linde Penn bespreekt het Finance Operating Model en Inge Hamilton vertelt over het belang van tijdige rapportages op het gewenste detailniveau.
  Lees meer