Ga naar de inhoud van de pagina
Zorg

Netwerk en kennisdelen

Home Markten & Expertises Zorg Netwerk en kennisdelen

Als landelijke kennispartner van de zorg delen wij actief onze kennis. Dit doen we via blogs, rondetafel-sessies voor klanten en je kan ook aansluiten bij webinars. Dit doen we voor al onze 3 diensten:

 • Zorgcontrol, zorgadministratie en facturatie

 • Zorgbemiddeling en wachtlijstbeheer

 • Implementatie, functioneel applicatiebeheer en informatiemanagement

Schrijf je in om op de hoogte te blijven van onze kennisevents.

Schrijf je in

Zorgcontrol, zorgadministratie en facturatie

Wij schrijven regelmatig blogs over zorgcontrol, zorgadministratie en facturatie. In onze laatste blog schrijven we over verschuiving van Zorgadministratie naar Zorgcontrol in de VVT- en gehandicaptenzorg. Wil je op de hoogte blijven van onze kennisblogs? Volg ons op linkedIn.

Volg ons Ga naar blogs

Zorgbemiddeling en wachtlijstbeheer

Wij organiseren rondetafel-sessies voor o.a. zorgbemiddelaars, cliëntadviseurs, klantadviseurs, zorgadviseurs, consulenten in de VVT en gehandicaptenzorg.

 • Locatie: Microsoft Teams 

 • Duur: 1,5 uur  

 • Gratis 

 • Max 7 deelnemers

 • Vol = Vol, we werken met een wachtlijst. Bij voldoende deelnemers plannen we een nieuwe datum.

Op de hoogte blijven van rondetafel-sessies? Schrijf je in.

Schrijf je in

Naslagwerk Ronde tafel sessies

Inmiddels hebben wij drie Ronde tafel sessies gehad. Wij delen graag de naslagwerken met relevante ontwikkelingen op het gebied van Zorgbemiddeling.

 1. Efficiënt komen wonen proces
  Hoe richt je als organisatie het komen wonen proces goed in? Hoe borg je daarin een snelle doorlooptijd? Deze en meer vragen en antwoorden kun je nalezen in het naslagwerk.

 2. Triage/screening en urgentie bepalen
  De belangrijkste vragen met betrekking tot Triage en screening komen aan bod. Zoals welke informatie wil je van een cliënt - of van iemand die de cliënt bijstaat? Lees er alles over in het naslagwerk.

 3. Ontwikkelingen binnen het vak Zorgbemiddeling
  Wat zijn de functie-eisen die jullie stellen, hoe worden zorgbemiddelaars nu ingewerkt/opgeleid en hoe zouden jullie dat het liefste zien? Meer vragen en antwoorden lees je in het naslagwerk.

Naslagwerk opvragen

Implementatie, functioneel applicatiebeheer en informatiemanagement

We delen graag onze kennis met jouw organisatie. Dit doen we door het organiseren van webinars, schrijven van blogs en ronde tafelsessies waarin we zoveel mogelijk mensen meenemen op het gebied van implementatie (EPD/ECD), functioneel applicatiebeheer en informatiemanagement.

WEGIZ factsheet

De WEGIZ is een kaderwet die digitale gegevensuitwisseling in de zorg verplicht. Per gegevensuitwisseling krijgt de wet invulling d.m.v. Algemene maatregel van Bestuur (AMvB).

Download the WEGIZ-factsheet

Heb je een idee voor een kennisevent, of wil je meer informatie? Neem gerust contact op.

André van Ommen

Accountmanager - FITZ Zorg