Ga naar de inhoud van de pagina
Zorg

Opleidingen

Home Markten & Expertises Zorg Opleidingen

Soms is er meer nodig dan alleen de inzet van onze eigen mensen. Daarom bieden wij verschillende opleidingen die bijdragen aan organisatie-ontwikkeling en zich richten op een optimale bedrijfsvoering.

5-daagse praktijkopleiding

We geven zorgbemiddelaars in vijf dagen een unieke kennisboost en praktische handvatten om hun werk beter en met meer plezier te doen.

Lees meer

DISC en drijfveren

Mensenkennis is misschien wel onze belangrijkste kennis. Want om goed samen te werken,  moet je wel eerst de ander begrijpen. De tool Disc & Drijfveren geeft meer inzicht in het gedrag en de interacties tussen teamleden en de dieperliggende motivaties voor hun gedrag. Door deze tool op individueel en/of teamniveau in te zetten, ontdek je je eigen en elkaars kwaliteiten en verbeter je team prestaties.

Quattri

Quattri levert een breed scala aan scholingsmogelijkheden. Dit kunnen trainingen zijn die nodig zijn om medewerkers bekend te maken met het (nieuwe) ECD of verdiepende trainingen. Een wens naar verandering of bewustwording binnen de organisatie kan ook een aanleiding zijn voor een training.

Wil je meer informatie over alle trainingen van Quattri?

Naar Quattri

Meer informatie? Neem contact op over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

André van Ommen

Accountmanager - FITZ Zorg